Szex a wc-ben

Nyilvános helyen szeretkezni izgalmas dolog. Alig van ember, aki legalább fiatal korában ne próbálta volna.

Addig nincs is baj, amíg az intim helyzetet nem fedezi fel más, de ha az iskolai szertárba betoppan egy diák, és meglátja a tornatanárt a kémiatanárnővel, kitör a botrány.

Van az úgy, hogy az embert hirtelen elönti a vágy és azonnal magáévá akarja tenni az imádott nőt vagy férfit. Az otthon messze van, ezért nincs mese, a helyszínen kell megoldást keresni. Ettől az embernek még jobban felmegy az adrenalin szintje, s bár őrültségnek tűnik, hogy egy fa mögött tolja le az ember a nadrágját és bárki megláthat és feljelenthet közszemérem sértésért, de pont ettől olyan őrült jó és izgalmas.

Csides Kata szexológus szerint a különleges helyeken való szeretkezés nem ritka dolog.
– A titkos szeretkezéseknek más és más a motivációja a két nemnél – állítja. – A férfinak mindegy, hogy hol, de legyen azonnal, míg a nőben az a tudat alatti idiótizmus munkál, hogy mennyire vagy hím, levered-e a kukkolót, ha meglát. Ha egy fiatal párnak nincs lehetősége lakásra menni, gyakran választanak nyilvános helyeket. Vannak ezek között közismert, generációk óta számon tartottak.

Ilyen a János-hegy, a Margit-sziget, és ezzel nincs is baj. Izgatja az emberek fantáziáját a közterületi szeretkezés, például egy játszótér, strand, ahol sok ember megfordul nappal, de ezeket csak akkor illik használni, amikor leszállt az este, és nem zavarjuk mások erkölcsi normáit. Persze vannak olyan helyek, ahol egyszerűen tilos a szex, például templomi gyóntatófülkében.

Forrás: MTI