Szex, hazugság, Bochkor

Egy showműsorban meglepő kijelentés hangzott el Bochkor Gábor szájából. A műsorvezető elárulta milyen módszerrel tesz pontot vitái végére. De igaz ez?

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Mr. és Mrs. felvételén vett részt. A műsorban a párkapcsolatukról vallanak a magyar celebek. Bochkor éppen arról, hogy miként oldja fel vitás helyzeteket.

A műsorvezető úgy nyilatkozott, a kiadósabb viták után bizony ő az, aki kezdeményezi a békülést. Méghozzá nem is akárhogy. Az ősidők óta jól bevált módszert alkalmazza: szexszel tesz pontot a vita végére. Ez az esetek 90 százalékában beválik.

Ez a kijelentés azonban nem feltétlenül igaz. Vagy ha igen, akkor Bochkorra nem igaz a mondás: kutyából nem lesz szalonna. Mert ha tényleg potenciájával próbálja megoldani a vitákat, akkor az teljes pálfordulás az eddigi viselkedéséhez képest.

Szerencsére Bochkor előző partnereit mind a rendkívül ismert, és nagyot alkotó magyar celebek közül választotta ki. Így például a Blikk felkereste Molnár Anikót (aki még emlékszik, ő volt a Való Világ mellnövesztő lakója). A nagy Ő elmondta, féltékenység miatt számtalan veszekedés volt köztük, de nem emlékszik olyanra, hogy Bocsi ezt testi együttléttel oldotta volna fel. Nyolc hónapig voltak együtt, ezalatt sosem volt olyan konfliktus köztük, aminek ágyjelenet lett a vége.

Tornóczky Anita – Medgyessy Péter ex-miniszterelnök nevelt lánya, valamint az egyik legcsiszoltabb elméjű celebünk – már alig emlékszik a férfira, de a Blikknek elmondta, szerinte általában ő volt a kezdeményező fél és nem Bochkor. Igaz, ez mindig szituációfüggő volt. „Úgy emlékszem, nem csinált nagy faxnit a békülésekből, általában én voltam a simulékonyabb, én kezdeményeztem.”