Liptai Claudia fél

Liptai Claudia fél a válástól, de még reménykedik egy újrakezdésben. Gesztesi Károllyal történt elhidegülését a sajtó hosszan cincálta.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly válás előtt áll. Ezt nagyjából minden jóravaló magyar polgár tudja. Ám az a szenzációs hír még nem járta be a világsajtót, hogy Liptai Claudia fél a válástól.

A színésznő a Blikknek elárulta, nem titkolja, hogy tart a válástól. Hozzátette, fél attól is, hogy el kell költöznie gyermeke apjától. Mint azt a történetet napról-napra követők bizonyosan tudják, Gesztesiék még mindig egy házban laknak – noha már nem alkotnak párt.

Claudia azonban hagyott a lelkének egy kiskaput. Mint fogalmazott, „soha nem lehet tudni, hogy mi lesz”. Elmondta, nem lát a jövőbe, így még az is lehet, hogy két év múlva újra boldog családként élnek, ők hárman.

Igaz, beismerte azt is, most megújulásra van szüksége, és hiába van tisztában azzal, hogy volt párja hiányozni fog neki, nem tartja vissza semmi attól, hogy új lakásban kettesben éljen Pankával.