Már hat napja erekciója van

Alkohol és egyéb izgatószerek segítségével igyekezett magát felspannolni egy 23 éves dominikai fiatalember. Túl jól sikerült, ha erekciója nem csillapodik műtéti beavatkozással kell rajta segíteni.

Az erősebbik nem képviselői ősidők óta mindent elkövetnek, hogy nagy kannak bizonyúljnak, de egyeseknek konkrétan fájdalmas leckére van szüksége ahhoz, hogy megtanulják: a legjobb izgatószer a szerelem.

Ha valakinek még kétsége lenne effelől az biztos nem Antonio Rosa, az a 23 éves dominikai fiatalember, akit majdnem egy hete álló férfiassága kerget őrületbe - és a sajtó kereszttüzébe.

Amennyiben állapota nem javul a következő órákban, műtéti beavatkozásra lehet szüksége. Rosa azután fordult orvoshoz hogy az alkohol és a beszedett izgató tabletták által kierőszakolt erekciója a szexuális aktust követően hosszú órákkal késöbb sem akart alábbhagyni.

A szakvélemények szerint szerencsés lenne, ha véget érne azzal a kezeléssel, amit ajánlottak neki, mert ha megoperálják, félő, hogy impotens lesz. Amit a férfi nem nagyon szeretne, főleg, ha ennyi szenvedésen ment keresztül csak azért, hogy használhassa is valamire férfiasságát.