Megdöbbentő! A Barátok közt Vandája egy idős pasival jár!

Kardos Eszter a Barátok közt Vandája vagy az idősebb fiúkra bukik, vagy mostani szerelme valamit nagyon jól tud. A tizenhat évvel idősebb Zsolt annyira elcsavarta a lány fejét, hogy Vandának eszébe sem jut, a férfi akár az apja is lehetne.

A tinisztár szülei először meglepődtek, mikor Eszter bemutatta nekik Zsoltot. Akkor a lány 15, Zsolt 31 éves volt. A meglepődésből először ellenzés, majd aggodalom lett. Végül csak-csak megkedvelték a hódítót.

Mint Eszter a Blikknek elmondta, Zsolt minden héten meglátogatja a családot, ám a hétvégéket szigorúan kettesben töltik. Bár már másfél éve együtt vannak, az összeköltözésben még nem gondolkodnak. Eszter szerint ehhez még túl fiatal, ráadásul az iskola és a munka mellett képtelen lenne ellátni egy háztartást is.

A szerelmesek összejövésük évfordulóját különlegesen ünnepelték. Eszter ugyan tévét szeretett volna, ám Zsolt trükkös megoldást választott. Egy tévésdobozban két repülőjegy volt – Szicíliába.

Eszter imád utazni, így a meglepetés tökéletes volt. Az újságnak a miniszínésznő elmondta Palermóban szálltak meg, autót béreltek és bejárták az olasz szigetet. Annyira jól sikerült az út, hogy Eszter még azt sem tudta megmondani melyik hely tetszett neki a legjobban.

Nem baj, még csak 17 éves, van ideje eldönteni.
Forrás: Blikk/HírExtra