Folytatja-e Németh Kristóf a Barátok köztben?

Németh Kristóf szerződése lejár a Barátok köztben. Felröppent a hír, hogy esetleg nem marad tovább a Kertész Gézát megformáló színész a sorozatban és kiírják a produkcióból. A rajongók örömére megerősíthetjük: Kristóf marad.

Németh Kristóf a Barátok közt egyik legnépszerűbb figurája. Ez a népszerűség persze nem mindig előnyös. Kristóf a Borsnak elárulta, számtalanszor fordult már elő, hogy visszaélnek a nevével. Egyik barátjával csúnyán össze is veszett, mikor valaki sértő levelet írt Kristóf nevében neki.

Persze aztán tisztázták a kérdést. Az illetőt, aki a levelet küldte, Kristóf töröltette a rendszerből. Azóta a színész felesége böngészi az oldalakat, hogy ne legyenek ilyen gondok.

Az RTL Klub sorozatában lassan lejár a szerződése, így felröppentek kósza hírek, hogy esetleg nincs tovább Kertész Géza. Kristóf, mivel a szerződés köti, nem mondhatott semmi konkrétumot a hosszabbításról, ám Kalamár Tamás a Barátok közt producere kitálalt. Meghosszabbították Kristóf szerződését, így még sokáig együtt fognak dolgozni vele. 
Forrás: Bors/Hírextra