Újabb gyanúsított, akit az osztrákok fogtak

A korábbi kettő mellett újabb személyt gyanúsított meg a rendőrség azzal, hogy részt vett a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságban; az érintettet még az éjjel az osztrák rendőrök fogták el - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő

A rendőrség N. Győző ellen még az éjszaka elfogatóparancsot adott ki, mert azzal gyanúsítják, hogy részt vett a vasárnap hajnali tragikus végű eseményekben - közölte Váradi Piroska. Hozzátette: őt is az osztrák rendőrök fogták el az éjszaka a magyar határ közelében, hasonlóan, mint a gyilkosság másik gyanúsítottját, Raffael Sándort.

A harmadik gyanúsítottat Sztojka Ivánt még keresik - közölte a szóvivő.
Veszprémben, a Patrióta Bárban szórakozott az MKB Veszprém kézilabda csapatának több játékosa vasárnap hajnalban, amikor szóváltásba keveredtek egy másik, a lokálban tartózkodó társasággal. A két társaság között dulakodás kezdődött, de a verekedők időközben a szórakozóhelyen kívülre kerültek. Így már az utcán szúrták szíven Marian Cozmát, a veszprémi kézilabdacsapat 26 éves román beállósát.

Az összetűzésben két másik csapattársa is megsérült. A szerb Zarko Sesumot fejbe rúgták, akit emiatt arccsonttöréssel kellett megműteni, a horvát Ivan Pesic-et pedig vesén szúrták, állapota azonban már nem életveszélyes.
Forrás: MTI