Sokkoló képek! Belevéste szerelme vállába a nevét

Sokkoló képeket közölt a The Sun című angol bulvárlap arról, ahogy egy fiatal lány nem mindennapi módon vallott szerelmet barátjának. A kedves Dominique késsel véste szerelme testébe a nevét!

Wayne Robinson csak egy kis kellemes együttlétre vágyott, ehelyett azonban egész életre szóló ajándékot kapott.

„Nem tetoválásért mentem fel hozzá, hanem csak egy kis szexért. Amit kaptam, ahhoz hasonlót utoljára a Szökés című sorozatban láttam. Még mindig nem hiszem el, hogy ezt tette velem, gyűlölöm!”

Wayne és Dominique egy Blackpool melletti szórakozóhelyen ismerkedtek meg múlt héten. Egy átbulizott éjszaka után a lány felhívta magához a fiút. Az éjszaka – elmondásuk szerint – nagyszerűen alakult, s az alkoholtól mámorosan feküdtek ágyba…



Másnap reggel a fiú erős fájdalmat érzett a jobb vállán, s amikor megnézte, rémülten ugrott fel. Válla tele volt mély vágásokkal és egy örökre belevésett névvel: „Dominique”.

Egyből kórházba rohant, ahol erős fájdalomcsillapítót kapott, de amikor az orvosok szemügyre vették a sebeket, csak a fejüket csóválták: ezt még a létező legmodernebb technikával sem tudják eltávolítani.

A lány szerint ő csak Wayne kérését teljesítette, akinek megtetszettek újdonsült partnerének tetoválásai (a lány testét nyolc különböző tetoválás díszíti), s arra kérte, hogy csináljon neki is egyet, s ő csak emiatt vette kezébe a kést.

A fiú a sok elfogyasztott alkohol miatt nem emlékszik semmire, de nehezen tudja elképzelni, hogy ezt mondta volna. Akárhogy is történt, egy dolog biztos: a kellemes együttlétnek komoly ára volt, mert a fiúnak az egyéjszakás kaland nyomait élete végéig viselnie kell.

Mindenesetre súlyos testi sértés miatt eljárás indult a szerelmét rendhagyó módon kifejező Dominique ellen.
Forrás: The Sun