Balesetet szenvedett a magyar sztár színész

Változik a Gárdonyi Géza Színház februári műsorrendje, a teátrum vezetése egy baleset miatt kényszerült módosítani.A társulat tagja, Görög László ínszalagszakadást szenvedett, ezért el kellett hagyni és későbbi időpontra tenni azokat az előadásokat, amely

Éppen az Elkéstél, Terry! című színdarab bemutatójára készültünk, amikor január 18-án a főpróbahét első próbájára igyekeztem és elestem – mondja a színész. Egy saroknyira a színháztól egy jeges járdaszakaszra léptem, és megtörtént a baj. Hallottam, ahogy reccsent a bokám.

Elszakadtak a bokaszalagjaim és eltörött a szárkapocs-csontom. 20-án már meg is műtöttek. Azóta fekszem. Ki kell várni a 6 hetet, majd egy másik műtéttel kiveszik a csavarokat. Néhány nap múlva kapok egy „Hitech-holdjáró csizmát”, addig síngipsszel rögzítik a lábam.
- Hogy bírod ezt a kényszerpihenőt?

- Borzalmas. Szeretek itthon lenni, ha van pár szabadnapom – de így, hogy muszáj, borzalmas. Csak fekszem, tévét nézek, olvasok. Anyagilag is megvisel, de az még rosszabb, hogy hetekig dolgoztam az Elkéstél, Terry!-ben, de a bemutatóján nem lehettem ott. Szeretem a szerepem Az állhatatlanban, de nem játszhatok. Most kezdtem volna próbálni a Vadmézben, de kimaradok belőle.

A Karinthy Színházban is le kellett mondanom egy szerepet. Remélem a sors ad még olyan lehetőséget, amivel ezeket bepótolhatom és segít majd talpra állni – a szó elvont és fizikai értelmében is. Igyekszem mielőbb felépülni, hogy áprilisban már színpadra állhassak.
Forrás: Gárdonyi Színház