Elképesztő! Liptai átveri, Gesztesi hihetetlen nagy balfék!

Van Magyarországon egy Schobert Norbert. Ő volt az, aki Liptai kezét élő adásban kérte meg – Gesztesi Károlynak. Ennél gyökerebb kezdés aligha elképzelhető, hiszen normális emberek a nagy kérdést személyesen teszik fel. 14 évesen még lehet haverral

Ha pedig a kezdés ennyire szánalmas, akkor persze várható, hogy a folytatás is igénytelen lesz. Norbi megmondja figyeljük: „A boldog házasságért meg kell dolgozni. Nem szeretnék pálcát törni senki felett, de szerintem, ha valaki esetleg félrelépett – bár nem tudom, hogy így történt-e –, azt meg lehet bocsátani. Bármi is történt, őszintén kívánom, hogy béküljenek ki. Csendben azonban megjegyezném, hogy hiszek annyira az ő kapcsolatukban, hogy felmerüljön bennem: van az a műsor, amelynek kedvéért bevállalnának egy ingyenreklámot...” – idézi a Bors a „fitnesszgurut”.

Lám, már tegnap is megírtuk, hogy Liptai Claudia (a „k” betűt tetszik ismerni?) barmot csinál az olvasókból, akik jóhiszeműen sajnálják őket, hogy jajj, szegénykéim, milyen rossz, hogy megromlott a házasságuk! Aztán egyszer csak jön a Claudia (szigorúan cével), debilen belevihog a kamerába, miközben mondja, hogy hihi, csak vicc volt, haha, nevessünk, hihihi, nem is igaz semmi, hahaha, csak szopattunk titeket, hogy kajáljátok a velünk kapcsolatos híreket, hogy híresek legyünk és sok pénzünk legyen.

Nah.

Ekkora pofátlanság után egy normális házban az apa úgy szájba veri a kölköt nevelő célzattal, hogy egy hétig egy irányba szalad. A magyar celebvilágban meg normális. És nincs vége: ezek után még Norbi felhozza, hogy ő volt az, aki élő adásban megkérte Liptai kezét. Nem magának, hanem a Gesztesi névre hallgató „művésznek”.

Ha Gesztesi ekkora lúzer, hogy egy haverjával kéreti meg egy nő kezét, akkor ne csodálkozzunk, hogy képtelen normálisan menedzselni a házasságát. Elképzelhetjük: balhé van, Gesztesi hívja Norbit, s mondja, hogy „figyelj, békítsd már meg helyettem, mert én nem tudom”. Tinikorban még az ember mosolyog azon, ha B. János megkéri K. László nagy cimboráját, hogy menjen már oda D. Vandához, s kérdezze meg, hogy Vanda inna-e egy sört Jánossal. 14 évesen még lehet haverral csajoztatni, 40 körül már nagyon gázos.

Ennél csak az a nagyobb gáz, hogy ezek a példaképek, akik osztják az észt a TV-ből.
Forrás: HírExtra/Bors