Szorcsik Vikinek a karrierje és farka is kettétört

Nem elég, hogy a 10! névre keresztelt, botrányokkal tarkított műsor vezetője, Szorcsik Viki egy bevállalós snowboardozás eredményeként eltörte a farokcsontját, még a Jóban Rosszban sorozatból is kitették a szűrét a botrányműsor miatt.

A legmeglepőbb a egészben, hogy a 10! műsorral kapcsolatban a TV2 decemberben úgy döntött, hogy "szünetelteti", így Szorcsik Viki számára egy csapásra szűnt meg két kenyérkeresete, így a lelki fájdalmakat, az anyagi, egzisztenciális visszaesést a fizikai fájdalom is tetézi.

Vitathatatlanul vállalhatatlan műsor a 10!, melyet Viki elég vehemenciával, ámde szegényes verbális és egyéb kommunikációs eszközökkel vezetett, mely pocsék műsorvezetést a szakma számtalan kritikával illetett. Annyi tény, hogy december óta nem látni a TV2 képernyőjén a 10! című műsort. Sokak szerint megbukott és megszűnik, de ezt a hírt a csatorna cáfolni igyekszik.

Kárász Róbert, a műsor producere szerint sem bukásról, sem megszűnésről nincs szó. Természetesen rendszeresen folynak az előkészületek a 10!-el kapcsolatban s február elején kezdik felvenni az adásokat, amelyek vélhetően márciusban kerülnek a képernyőre.

A producertől szerint lesznek ugyan változások a műsorban, de a műsorvezető továbbra is Szorcsik Viki marad. Érdekes fejlemény, hogy azok közül, akik tavaly megsértődtek a műsorban elhangzottak miatt, vannak olyanok, akik jelentkeztek az új adásokba "megmondó embernek". Bár tavaly több híresség is perrel fenyegette meg a 10!-et, végül senki nem nyújtott be keresetet a produkció ellen.