Schobert Norbert haldoklik?

Schobert Norbert teljes vagyonát ráíratta feleségére, Rubint Rékára. Tette ezt, azért mert veleszületett szívbetegségben szenved, melyről azonban csak nemrég szerzett tudomást.

Norbi miután megkapta az orvosi leleteket, több szakértővel is konzultált, volt, amelyik pár évet, a másik tizenötöt jósolt neki. A tornakirály úgy érezte, hogy számot kell vetni az életével és fel kell készülnie a legrosszabbra, a halálra is. Elmondása szerint a rossz hír kiderültekor teljesen összeomlott, pánikhangulat vette úrrá magát rajta és feleségén is. A férj számba vette sürgős teendőit, melyek között többek között az is szerepelt, hogy vagyonát Réka nevére írassa át. Céget, autót, az „egész életét”, ahogy Norbi fogalmazott.

Réka jó feleséghez méltó módon azonnal párja mellé állt, de elmondta, hogy Norbi a hír kiderültét követően hónapokig bezárkózott, önmaga árnyéka volt és ez a hangulat rá is átragadt. Éjszakákon át sírt, az összeomlás határán állt, de férje felé ezt nem mutatta, erősnek kellett lennie. Ez azonban már a múlt, Norbi jobban érzi magát, bevonta párját az üzleti élet rejtelmeibe, hogy tanuljon s levetkőzze túl jószívű mivoltát, ami az élet ezen területén nem a jó tulajdonságok közé tartozik.

Norbi életének minden percét örömmel éli meg, a munkája befejeztével már csak a családjára koncentrál, velük tölti az összes szabadidejét.
Forrás: hirextra/blikk