Majka világsztárral forgat

Sokan leírták Majkát, legalábbis jövőjét, miután 2008-ban elbocsátották a VIASAT3-tól. Ő azonban nem roppant össze emiatt, sőt: új erőre kapva ismét filmet forgat, méghozzá nem is akárkikkel: Adrian Paul és Hujber Ferenc társaságában.

Megoldódhatnak a sztár anyagi gondjai, akinek nemrég még a munkanélküliség rémképe lebegett álmatlan éjszakáin, miután a VIASAT3 nem kötött vele újabb szerződést 2009-re. Nem tétlenkedett sokáig, januárban egy póker DVD forgatása kötötte le idejét. Emellett régi álma is megvalósulni látszik, mert még idén megcsinálhatja saját filmjét, melyben persze övé a főszerep.



A film

A forgatókönyv már elkészült, a címe Ti meg Én. Az ózdi fenegyerek elárulta, hogy egyedülálló filmről van szó, hiszen a vígjáték jelleggel induló film a közepe táján véres thrillerbe csap át, és úgy is fejeződik be. Témája a mindennapok köré szövődik, lesz benne barátság, szerelem. Emellett a kihagyhatatlan árulás is helyet kap, hogy teljes legyen a kép, mert nem csak jó dolgok vannak a világon.

A szereplők

Azt is elárulta, hogy nem kisebb nevekkel fog együtt dolgozni, mint Hujber Feri és Szorcsik Viki, akik között gyakran forr majd a levegő. Ő maga nem éppen egy normális barátot alakít, és a Hegylakóból ismert Adrian Paul, aki nagyon jó barátja Majkának, egy nyomozót alakít majd.

A jövő

A filmig még sokat kell várni, de azért megsúgta, hogy hamarosan ismét képernyőn lesz, de részleteket nem árult el. Mindenesetre mindkettőt fokozott kíváncsisággal várjuk
Forrás: Bors/HírExtra