Kiborító, a politikus lánya gyászrapre fakadt

Na, ez már tényleg sok még egy hivatalos részvétben otthonosan lubickoló, alapjában véve jószándékú újságíró béketűrésének is. A 2007 decemberében gyilkosság áldozatává vált pakisztáni miniszterelnökasszony, Benazir Bhutto nagyobbik lánykájának semmi

Az "I Would Take the Pain Away" címü dal és a hozzátartozó ötperces képegyveleg a pakisztáni állami televízió csatornáján látott napvilágot s most a YouTube-on is megtekinthetik( http://www.youtube.com/watch?v=5RxgiLARd5I ) mindazok, akik jó érzékkel rendelkeznek a morbid dolgokhoz.

"Anyámat meggyilkolták. Nem tudom azt sem megérteni, miért. Megérte ezért meghalni? – panaszolja.

"Se vigasz, se megkönnyebbülés. Könyörgöm, Isten, áldd meg a holtakat” – énekli a 18 éves Bakhtawar.

A hivatalos közleményekért felelös miniszter, Sherry Rehman, aki éveken át volt Bhutto jobb keze mondta hogy Bakhtawar, aki jelenleg az brit University of Edinburgh tanulója saját kezével vetette papírra a dal szövegét és zenéjét.

"Így rója le tiszteletét egy letört lány a számára szent és szeretett anyja iránt” – mondotta Rehman a Reutersnek adott hétfői nyilatkozatában – óvatosan hozzátéve, hogy Bakhtawarnak csupán hobbija a zene, de nem kíván ebből karriert csinálni.(Mindannyiunk óriási szerencséjére)

Benazir Bhuttot 54 évesen érte a halál Rawalpindi városában 2007 decemberében egy öngyilkos támadás alkalmával, melynek felelősségét az ex miniszterelnök, Pervez Musharraf az iszlám fanatikusokra hárított. Bhutto özvegye és Bakhtawar édesapja, Asif Ali Zardari 2008 szeptemberében lépett hatalomra az ország miniszterelnökeként.