Csak egy szerepelhet

Juande Ramos egyelőre nem döntötte el, hogy Diarra, vagy Huntelaar szerepel majd a Bajnokok Ligájában a Real Madridnál. A két új játékos közül csak egy szerepelhet a BL idei szezonjában, mivel mindketten pályára léptek már az UEFA-kupában, és a szabályok

Klaas-Jan Huntelaarra nagy szükség lenne a támadósorban, de Lassana Diarra is jó szolgálatot tenne a középpályán, ezért Juande Ramos még maga sem tudja, kit nevez a BL-be.

A vezetőedző úgy döntött, hogy versenyezteti a focistákat, és majd a januári teljesítményük alapján dönti el, kire számít közülük a nemzetközi porondon.

- Még van egy hónapom, hogy eldöntsem, ki fog játszani, nem szükséges most meghozni a döntést. Engem is meglepett, hogy létezik ez a szabály, de a bürokrácia kiszámíthatatlan, és ezen már kár bánkódni, még ha nem is logikus a dolog. Fontos probléma, hogy kit nevezzünk a BL-be, de hamarosan eldől a kérdés - mondta a tréner, aki egyelőre Huntelaart nem tudja megnézni csúcsformában játszani, a holland csatár ugyanis hosszabb sérülésből épült fel nemrégiben.

- Huntelaar sérülése után még nem tud végigjátszani egy teljes meccset, ezért a vasárnapi bajnokin vagy csereként lép pályára, vagy kezdő lesz, de lecserélem, ha elfáradt - jelentette ki Ramos.
Forrás: samsungsport.hu