Botrány Joshi Bharat műsora körül!

Vetkőzött, szerepelt Joshi Bharat átverésében, majd nem fizették ki - állítja a Joshi Bharat show szilveszteri műsorának egyik szereplője. Átverőből átvert lett Mónikából, vagy csak újfent kiderül: harmincezer forintért is mindent megtesznek a kereskedelm

Mondják, hogy a magyar médiában bármi megtörténhet. Tényleg! Példa erre a Joshi Bharat showműsora, ahol is a szilveszteri, nagy átverős műsor felvételén akadt egy kis kellemetlenség. Egy hölgy ugyanis vetkőzött, sőt szerelmet vallott, de állítása szerint nem fizették ki ezért. Ráadásul a megcsúfolt lány, Mónika szerint az sem derül ki egyértelműen, hogy mindössze átverésnek szánta pucérkodását a színesbőrű műsorvezető előtt.

- Úgy szégyellem magam! Szívesen elvállaltam, hogy részt vegyek Joshi szilveszteri átverésében, de ara számítottam, hogy a forgatás végén világos Joshi és a közönség számára is, hogy itt csak tréfáról volt szó – mondta el a Borsnak Árvai Mónika, az átverőből lett átvert lány. – De nem így történt. Nem elég, hogy kellemetlen helyzetben maradtam, de szerződést sem írtam alá a csatornával. Összesen harmincezer forintot kaptam, de százötvenezer járt volna. A felvétel után pedig már hiába kerestem a szervező hölgyet, nem értem el – kesergett Mónika, aki a Bors információ szerint már más csatornánál is vállalt egy kis meztelenkedést.

Tanulság? Drága Mónika, ha egyszer már vetkőzött, azaz van tapasztalata ilyen téren a kereskedelmi csatornák „humánpolitikájában” miért nem hiányolta már az elején azt a bizonyos szerződést?

- Nem tudok másra gondolni, mint hogy Mónika csak szerepelni akart – fejtette ki álláspontját Magyar Rita, a TV2 szóvivője. – Amikor megkerestük, azonnal igent mondott a felkérésre. Kezdetben nem esett szó anyagiakról, de amikor Pécsről felutazott a stúdióba, közölte, hogy máshol húszezer forintot szokott kapni a mostanihoz hasonló szereplésért – árulta el a csatorna sajtósa.

Ami pedig a pénzügyeket illeti, a TV2 szerint Mónika megkapta a neki járó húszezer forintot és még plusz ötöt is útiköltség gyanánt. Sőt, a Mónikát elkísérő (őt eredetileg ne is hívták) barátja is kapott ötezer forintot, ezekről pedig még szerződést is írtak.

Ráadásul akik látták, azt mondják: Joshi és Mónika párosa remekül játszott a műsorban. A közönség és Joshi is jól szórakozott, és mindenki számára világos volt: csak átverés történt. – Már csak azért is, mert Mónika velünk ötletelt – árulta el végül az egyik stábtag.

Azaz nagyon úgy néz ki, a drága Mónika hoppon marad, s csak az vigasztalhatja, hogy a TV2 szilveszteri műsorfolyamába beerőszakolt Joshi Bharat különkiadást nézve jól kiröhögheti saját magát, Joshi Bharatot meg az egész műsor is.
Forrás: Bors