Bajban van Hevesi Tamás?

Két hivatás, egy ember – Hevesi Tamás zenész elmondása szerint mindenre tud időt szakítani életében, amire feltétlenül muszáj. Az énekes a Hírextrának mesélt a 2008-as évéről, amiben már a foci ugyanakkora szerepet kapott, mint a zene, valamint besz

Labdarúgó edző az élvonalban, fellépésről fellépésre jár, mellesleg gőzerővel készíti legújabb albumát: Hevesi Tamásnak sűrű a programja manapság. De mint azt a Hírextrának elárulta igyekszik az élet minden területén a maximumot nyújtani: legyen szó egy edzésről, esetleg egy vidéki koncertről.



A Mester lemeze

Ráadásul Hevesi Tamás a REAC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjeként egyedülállónak számít a honi foci szakemberei között: az élvonalbeli magyar futballklubok edzői közül alighanem ő lesz az első, akinek lemeze jelenik meg.

- Márciusban megjelenik az új lemezem, tehát a stúdiómunkáknak a legvégén tartunk, a keverés zajlik már – árulta el a Hírextrának Hevesi. – Úgy érzem, hogy egy igazán ütős és izmos anyag készül, aminek örülni fognak a hallgatóim – tette még hozzá az énekes-zenész.

Nem tudna választani

Felmerül azonban a kérdés: hogyan tudja összeegyeztetni a két igen komoly hivatást egymással és az életével. - Szerencsére nem kell választanom a zene és a sport között, ugyanis az ember életében sokféle dolgot csinálhat egyszerre párhuzamosan. Ez a két terület egyébként remekül kiegészíti egymást, egy fárasztó edzés után például jól esik adott esetben jó zenéket hallgatni, vagy akár leülni a zongorámhoz és alkotni, komponálni, szöveget írni – árulta el Hevesi Tamás.

- Mint hivatást, a koncerteket, fellépéseket minden bizonnyal az edzésekhez, mérkőzésekhez kell majd igazítani. Jelenleg prioritás szerint első a REAC és a futball, de nem szorul annyira háttérbe a zene sem – tudtuk meg a mindig aktív, örökmozgó zenésztől.

Persze aki már évekkel ezelőtt megénekelte, hogy „Ezt egy életen át kell játszani”…