Bármikor összeomolhat a megasztáros?

Alig van túl súlyos autóbalesetén a megasztáros Palcsó Tamás, egyesek máris azzal riogatják, hogy ha most nem kerülnek felszínre a lelki sérülései később akár újabb autóbalesetet is okozhat. Palcsónak lassú gyógyulása mellett tehát veszélyes emlékeire is

Palcsó Tamás majd’ egy hónapja szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor csak néhány centiméteren múlt az élete. Azóta lassan felépült, már csak a kezeit mozgatja nehezen. Emlékezhetünk rá, hogy a fiatal sztár barátjával tartott haza egy szórakozóhelyről autóval, amikor megtörtént a baj – a Blikk szerint pedig a felszín alatt ragadt emlékek miatt bármikor megismétlődhet a baleset.

- Még mindig nem emlékszem pontosan, mi történt akkor éjszaka, néha ugyan beugrik valami, de nem tudom összetenni a képeket – mondta a Megasztár korábbi szériájában befutott énekes a Blikknek. – A gyógyítók azt javasolják, hogy minél előbb hozzuk felszínre ezeket a gondolatokat, mert csak baj lehet belőle. Ha például vezetés közben ugrik be újra egy-két dolog, akár egy újabb karambolt is előidézhetnek. A baleset ugyanis nem múlik el nyomtalanul – mondta el Palcsó Tamás.

A szcientológusok és természetgyógyászok szerint mindenképpen kezeltetnie kell a tudatalatti emlékeit Palcsónak, ráadásul az énekes a Blikknek elmondta, hogy ha a gyógytorna nem használ esetleg igénybe veszi egyes természetgyógyászok segítségét – azonban mindenekelőtt a zenét tartja a fő gyógyító erőnek.
Forrás: Blikk