Elnyűtt esték

A szinésznő igencsak nyúzottnak látszott, mikor kedd este New Yorkban látták, amint megérkezett a Gerald Schoenfeld Színházhoz.A híresség állapota valószínűleg a Hálaadás előtti zsúfolt hétnek köszönhető.

Este hét környékén, kivételesen lánya, Suri nélkül látták a "Go" színésznőjét, amint testőrével éppen az "All My Sons" bemutatójára tartott.

Más hírek szerint Katie férje, Tom Cruise nem rég ajánlott fel egy mélyinterjút a Britain's Daily Mirror-nak, főként az Oprah-showban "bemutatott" rendkívül furcsa viselkedése miatt. Úgy véli, hogy Brooke Shields mondókája rendkívül sértő volt, és ezt a helyzetet lehett volna sokkal megfelelőbben is kezelni.

Az "Eyes Wide Shut"-ból is ismert színész azt mondta: "Vannak dolgok, amiket jobban is csinálhatnék. Ezt a dolgot jobban is kezelhettem volna."

Mindazonáltal Cruise úgy érzi, hogy a durva kritika segített abban, hogy megerősítjön a családja. "Nagyon meglepődtem a kritikán, de közelebb hozott minket egymáshoz. Katie és az én teljes családomat. Ezek kemény és egyáltalán nem örömteli dolgok, de Kate egy nagyon erős és megbízható nő. Végig fogja csinálni."
Forrás: celebrity-gossip.net