Nem tér vissza a színésznő

Julianne Margulies színésznő nem kíván szerepelni a Vészhelyzet utolsó évadában.

Az 1994-ben Carol Hathaway nővérként megismert Margulies, a George Clooney által alakított Dr. Doug Ross-szal - akivel a történet szerint összeköltözött -, karöltve távozott a sorozatból 2000-ben. Akkor a színésznőt, még egy 27 millió dolláros ajánlat sem bírta maradásra - olvasható a BBC online hírei között.

"Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb forgatókönyv szerint búcsúztam Carol karakterétől. Nem tudom elképzelni, hogy annál jobban csináljam. " - mondta a 42 éves színésznő, aki azóta feltűnt a Maffiózók sorozatban, és a 2006-ban megjelent Kígyók a fedélzeten című filmben is.

A sorozat többi exsztárja, Anthony Edwards, Noah Wyle és Eriq La Salle már elfogadták a felkérést. A kórházi dráma producerei pedig remélik, hogy George Clooneyval is sikerül majd megállapodni egy vendégszereplés erejéig. A chicagói kórház mindennapjait bemutató történet sokáig a legkedveltebb sorozat volt az Egyesült Államokban. 2009 májusában mutatják be a két óra hosszú záróepizódot, amelyet egy egyórás visszatekintés előz majd meg.
Forrás: MTI