Slash örül az új Guns albumnak

November 24-én megjelenik a lassan már másfél évtizede várt új Guns N’ Roses album. A csapat egykori gitárosa, a jellegzetes bozontú Slash boldog, hogy ennyi idő után végre a boltokba kerül a nagylemez, bár elkészítésében már nem működött közre.

Slash, a Velvet Revolver gitárosa éppen énekeshiánnyal küzd, hiszen Scott Weiland (korábban a Stone Temple Pilots frontembere) elhagyta a csapatot. Kíváncsiak lennénk, vajon a vörös hajú zenész új produkciójának is tud-e örülni majd a decens fekete cilinderhez általában gitárt viselő zenész.

Egykori bandájának Chinese Democracy című új nagylemezének a megjelenését azonban üdvözli, ahogy mondta, „jó újra Axl hangját hallani”. Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy újra összeálljon a legendás csapat, nem válaszolt egyértelműen negatívan: „Tudod, mindenki ugyanezt kérdezi tőlem. De honnan a f***ból tudhatnám?"

Az utolsó közös produkciójuk az 1993-as feldolgozásokat tartalmazó „The Spaghetti Incident” volt, aztán más-más utakra léptek - mint egyébként oly sokan már Axl Rose környékén.

Slash persze nem pihen: amikor Michael Jackson még nagybetűs Valakinek számított, több dalában is közreműködött, és mostanság sem tétlenkedik: jelenleg az énekeskeresés mellett saját szólóalbumán dolgozik, és megerősítette azt a hírt is, hogy nemrég fejezte be közös felvételét a Cypress Hillel.

És ami a hét külpolitikai szenzációját illeti: Slash reméli, hogy Barack Obama a megfelelő ember az USA elnöki posztjára. A kiváló gitárjátéka mellett jellegzetes hajkoronájáról is ismert zenésznek ugyanis állítása alapján rémálmai vannak McCaintől.

Feltételezésünk szerint ez csak képletesen gondolta.






Türelem (puskát és) rózsát terem