Kovácsovics Fruzsi és A sosevolt nyár

Kovácsovics Fruzsina legújabb videoklipje, A sosevolt nyár című dalhoz készült kisfilmet nagy izgalom előzte meg, hiszen az énekesnő teljesen új, komoly arcát mutatta meg a forgatásokon. A videoklip végül nagyon jól sikerült, Fruzsi, Jamie Winchester és a

A VIVA Interaktív műsorában láthatják először a rajongók Kovácsovics Fruzsi legújabb klipjét. A sosevolt nyár című dalhoz készült kisfilm forgatásán Fruzsi szerelme, Ben is jelen volt, és most saját munkahelyére, a VIVAba is elkíséri az énekesnőt, hiszen nagyon büszke rá. Lehet is, Fruzsi ugyanis egyre több élő koncertet ad, és nem vállal playback fellépést, zenekarával mégis keresettek: a klippremier után az A38 hajón például a Magna Cum Laude zenekar vendégeként lépnek majd színpadra!

Különösen magáénak érzi legújabb videoklipjét Kovácsovics Fruzsina. Egyes jeleneteket otthona Maglód határában, a szabadban forgatták, a klip statisztái pedig Fruzsi legközelebbi hozzátartozói: az összes testvére és a legjobb barátai is szerepelnek benne. A forgatás két napja alatt végig vele volt szerelme, a VIVA műsorvezetője, Ben is, aki segített az énekesnőnek ráhangolódni a szerelmes jelenetekre.

Szerelmes, de egyben misztikus hangulatot áraszt Kovácsovics Fruzsina legújabb klipje, mely A sosevolt nyár című dalhoz készült. Zenéjét Jamie Winchester szerezte, aki a klipben is szerepel, a szöveget pedig Császár Előd írta.

„A klip története szerint egy kávézóban ülök, és az első szerelmemre emlékszem vissza – mesélte Fruzsi. – Nézem a pályaudvaron elhaladó embereket, és mindegyikükről eszembe jut egy emlékkép. Jamie egyfajta őrangyalként jelenik meg a jelenetekben. Végül lassan elindulok a vonatomhoz, elbúcsúzom az őrangyalomtól és elindulok egyedül az életem útján.”

Több okból is különösen közel érzi magához ezt a klipet az énekesnő. A statiszták között ugyanis megjelent az összes testvére és a legjobb barátai is, a visszaemlékezős-szerelmes jeleneteket pedig otthona, Maglód határában forgatták. Ráadásul a klip alapötlete is Fruzsitól származott, így a rendező, Mészáros Kati a legapróbb részletekbe is beleszólást hagyott neki.

A klipforgatás egész ideje alatt ott volt az énekesnővel szerelme, a VIVA műsorvezetője, Ben is, aki nagy segítségére volt Fruzsinak szerelmes jelenetek élethű előadásában, amelyek ezáltal még merészebbre és hitelesebbre sikerültek.