Jennifer Hudson százezer dollárt ad unokaöccse megtalálójának

Százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért Jennifer Hudson amerikai színésznő hétéves unokaöccse megtalálójának.A kisfiú, Julian King, Hudson nővérének, Juliának a gyermeke akkor tűnt el, amikor az afro-amerikai művész édesanyját és bátyját múl

Jennifer arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bűnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendőrséghez.

A chicagói hatóságok elsősorban Englewood kerületre összpontosítják keresési erőfeszítéseiket, ahol maga Jennifer Hudson is felnőtt. Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bűnüldöző szerveinek. Ugyancsak nyomoznak a kettős gyilkosság és a gyermekrablás ügyében William Balfour, Julia Hudson különvált férje után is. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi volt a bűntények motivációja, de valószínűleg tartják, hogy "családi ügyről" van szó.

Hudson három évvel ezelőtt az American Idol tehetségkutató show-ban tűnt fel, a világhírt a Dreamgirls című musical filmváltozatában játszott szerepe hozta meg neki, amiért tavaly Oscar-díjjal tüntették ki.

Forrás: MTI