Tucatnyi előállított, lezárt közterek

Már több mint egy tucat embert állítottak elő a rendőrök a fővárosban, többnyire azért, mert közbiztonságra veszélyes eszközt találtak náluk; az Andrássy út mostanra teljesen le van zárva, rendbontás eddig nem történt - jelenti a HavariaPress.

A csütörtökön délutánra az ünnepi rendezvények helyszíneiről előállítottak száma meghaladja a tizenkettőt. Délben a Nyugati téren igazoltattak, majd állítottak elő egy-egy embert, egyiküknél gázsprayt, a másiknál egy kést találtak.

Az Oktogonról, miközben elkezdődött a csomópont és az Andrássy út lezárása, egy körözött személyt állítottak elő; a Deák téren ugyancsak egy keresett bűnözőt fogtak el igazoltatás után a rendőrök. A Váci útról két embert azért vittek be a kapitányságra, mert kábítószert találtak náluk, az Árpád hídnál pedig tiltott önkényuralmi jelkép viselése miatt állítottak elő egy embert. Négy óra körül, az akkor már lezárt Andrássy útról, illetve a Szondi utcából került előállításra három ember - közbiztonságra veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt.
Forrás: HavariaPress