Fiala az Esti Frizbiben

Meglepő dolog történt a vasárnap este látható Esti Frizbi című műsor felvételén. Fiala János két csókot nyomott Hajdú Péter arcára, majd az egyik szerkesztőt és az operatőrt is megpuszilta.

De vajon mi történt Fiala Jánossal? A műsorvezető nem őrült meg, csupán mérhetetlen boldogságát fejezte ki így, ugyanis megjelent Péklapát című regénye, és könyvének első nyomtatott példányát közvetlenül a forgatás előtt vehette kézbe. Azt is kijelentette, ez a lánya után a második legfontosabb alkotása, és csak azért nem sír örömében, mert szemérmes.

Hajdú Péter nem udvariaskodott, nyíltan megkérdezte Fialától, vajon azért vállal annyi bulvárszereplést mostanában, mert a könyvét akarja reklámozni? A műsorvezető ezt határozottan cáfolta és kijelentette, csak véletlen, hogy éppen most hívták meg több TV2-es műsorba is.

Fiala János azt is elmesélte, annak idején ő írta volna Friderikusz Sándor életrajzi könyvét, ám végül ez még sem valósult meg. A Pont FM 88.1 műsorvezetője szerint, a Megasztár 4 zsűritagja egyszerűen visszavonta a felkérést. Azt, hogy miért döntött így, nem lehet tudni.

Fiala azt is kijelentette: őt nem szereti a szakma. Hozzátette: nincs olyan ember a magyar médiában, akinek adna a véleményére és már olyan sincs, akire felnézne. „Volt egy Vitray, egy Baló, egy Havas, egy Friderikusz, de ők már nem léteznek. Bevonultak a Madam Tussaud’s Panoptikumba és pénzért meg lehet őket tapogatni.