Megjelent Szabó Csilla első szólóalbuma

Valami mindig szép címmel megjelent Szabó Csilla első szólóalbuma. Bár a lemezen elsősorban gyerekeknek szóló dalok találhatók, az énekesnő, akit a Bojtorján együttesből ismerhet a közönség, a felnőtteknek is szánja albumát.

A 16 dalt tartalmazó lemezen az egészen kicsiknek szólnak az olyan dalok, mint a Telemér Elemér, az Amikor a hintám leng, vagy a Halihó, míg a Ballag már a vén diák már a nagyobbakat célozza meg.

Az albumon közreműködő zenészek listája tekintélyes, köztük van Jenei Szilveszter (gitár, akusztikus gitár, mandolin, vokál), Barvich Iván (furulya, tárogató), Boros Attila (billentyű) és Pejtsik Péter (cselló, hegedű).

Mint azt Kemény Győző producer az MTI-nek elmondta, Jenei Szilveszter a számok többségének a szerzője, ő az album zenei atyja. Vele - ahogyan Kemény Győzővel is - régóta együtt dolgozik Szabó Csilla. Amint azt egy vele készült interjúban az énekesnő kiemelte, kiválóan tudnak együtt dolgozni Jeneivel, aki több, hasonló stílusú együttesnek alkotott maradandó zenét.

Szabó Csilla gyakran fellép kórházak gyermekosztályain, hogy felvidítsa a kis betegeket, de hangját sok mozirajongó is ismeri: ő énekelte a Honfoglalás című film platinalemezes főcímdalát.
Forrás: MTI