Az énekesnő nagy titka

Egy közeli barát felfedte az énekesnő mindig tökéletes megjelenésének titkát. Beyoncé Knowles mindig csodaszép, ápolt és szexi. Kávébarna bőre, vérvörös ajka, homokóraszerű alakja és mesés hajzuhataga már-már a védjegyévé váltak.

Frizurája mindig változatos: egyszer sima, aztán göndör, máskor csak hullámos, de minden alkalommal tökéletes. Nők ezrei álmodnak olyan dús és fényes sörényről, mint amilyennel a szépséges énekesnő rendelkezik.

A legújabb pletykák szerint azonban Beyoncé haja is csak egy újabb hollywoodi illúzió, amit az álomgyár és a profi sztárcsinálók álmodtak meg és kiviteleztek. A meseszép énekesnő barátnője nem bírta magában tartani a titkot, ezért a minap világgá kürtölte, hogy a sztár parókát hord, nem is akármilyet. – Egymillió dollár értékű parókakollekciója van. A legtöbb igazi hajból készül, és van olyan darab is, ami 10 ezer dollárba került – mesélte a jóbarát.

Az információ birtokában most bizonyára nagyon sok nő sóhajt fel kárörvendő mosollyal, nyugtázva hogy még Beyoncé Knowles sem tökéletes. De hogy a barátnőnek megérte-e ez a kis pletyka, abban nem vagyunk biztosak. Ezek után ugyanis kötve hisszük, hogy Beyoncé szóba áll vele a jövőben.
Forrás: netbulvar.hu