Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek? Igazán nem sok: rajongás, örök hűség, odafigyelés, gyermekek, a csillagok az égről. Amennyi hölgy, annyi kívánság, egy angol újságíró mégis volt olyan bátor, és összeszedett tíz jó tanácsot, amellyel egyetlen férfi sem bukhat meg.

Kérdezz!

Nehéz túlbecsülni néhány megfelelő pillanatban feltett, az őszinte érdeklődést mutató kérdés hatását. Majdnem mindegy, mit kérdez az ember, bár a "Hogy telt a napod?" mindenképpen jobban hangzik, mint a "Bocsáss meg, hogy is hívnak?".

Ne kérdezz!

Ha az ember már eleget és okosan kérdezett, elérkezik az idő, amikor érdemes befejezni a kérdezősködést - például az ágyban. Ha valaki mégsem állja meg, akkor inkább "Ez hogy tetszik?" típusó kérdéseket tegyünk fel, semmiképpen sem olyat, mint a "Nem bánod, ha leveszem a melltartód?", ami egyáltalán nem szexis.

Légy tömör!

A fecsegő, túlírt SMS-ek nőisek - légy férfi, közöld néhány szóban, amit akarsz, vagy egyáltalán ne írj semmit. A szmájlit és rokonait felejtsd el - nem kevés szépen induló kapcsolatot tettek már tönkre.

Ne légy fösvény!

Az ideális férfi kifizeti a taxit és állja a cechet a kávézóban - a fösvénység rossz üzenet, és gyorsan lelombozza a nőket. Nem kell ugyanakkor átesni a ló túlsó oldalára, a túlzottan gáláns viselkedés tapintatlanság, különösen a kapcsolat elején. Nem kell rögtön az első randevún drága étterembe vinni szívünk választottját.

Édes a teher

Érdemes megválogatni, mikor lovagias az ember. A kísérési oldal kényes megválasztása vagy a hölgy előreengedése sokszor ódivatúnak hat, ellenben a cipelnivaló átvétele mindig beválik, még akkor is, ha valójában nem is olyan súlyos a teher.

Ne rejtsd el a tetszésed!

Nincs olyan nő a világon, aki ne várná el, hogy a férfi valamilyen módon kifejezze tetszését az új ruhájával kapcsolatban. Ezzel természetesen az a baj, hogy könnyen meglátszik az emberen, ha a lelkesedés nem őszinte. Mégis, ha észrevesszük a változást, semmiképpen se rejtsük véka alá lelkesedésünket!

Ne tedd!

Néhány viselkedés, amit mindenképp érdemes elkerülni: böfögés, nyálas csók a másik fülébe, szexisnek szánt csiklandozás. Ja, és semmiképp se viccelődj az úszógumiján, és ne a melltartója gumijával tanulj gitározni.

Tedd!

Ne szégyelld a meztelenséget, ne okozzon gondot például, hogy ruha nélkül sétálsz el a fürdőszobáig! A szexuális együttlét legyen magától értetődő, és szentelj nagyobb figyelmet a női test általában elhanyagolt területeire is!

Az exek

Ezen a területen óvatosságra van szükség. Ha túl részletesen beszél az ember egykori kedveseiről, akkor úgy tűnhet, hogy még mindig nem szakadt el tőlük. A téma teljes hanyagolása ugyanezt az érzetet kelti. Akkor jársz a legjobban, ha elmesélsz róluk néhány anekdotát, amelyek enyhén rossz fényt vetned az exeidre - a gyalázásuk nem úriemberhez méltó.

Kritika

Egy férfi kifogásolhatja a nő barátaid, a munkáját, a lakását, még az étkezési szokásait is, de a testét soha! A nő teste mindig tökéletes, szentély, az imádat tárgya. Ilyen egyszerű.
Forrás: inforadio.hu