A legnépszerűbb sörözőpartner

Dolhai Attila megőrizte vezető pozícióját: a musicalszínész lett idén is a legnépszerűbb sörözőpartner.

A szavazók tavaly is Dolhai Attilát választották a Dreher Sörgyárak Zrt. Kivel Söröznél? elnevezésű online mini-közvéleménykutatásán a legnépszerűbb sörcimborának. A nők közül idén Hernádi Judittal, a külföldi hírességek közül pedig a száguldó cirkusz sztárjával, Kimi Ra:ikkönennel fogyasztanának el a legtöbben szívesen egy korsó aranyló nedűt.

A férfiak közül második helyen Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok végzett, akit Fábry Sándor showman követ a rangsorban. Az első tíz helyezettben benne van még: Szőke András, Hajós András, Ganxta Zolee, Alföldi Róbert, Bochkor Gábor, Frei Tamás és Lovasi András is.
A hölgyeknél Hernádi Juditot Ördög Nóra és Erős Antónia műsorvezető követi. A külföldi ismert hölgyek közül Meryl Streep, Angelina Jolie színésznő és az énekesnő Shakira bizonyult a legnépszerűbbnek.

A külföldi sztárok közül szívesen innának a szavazók egy pohár sört Valentino Rossi gyorsasági motorversenyzővel is, akit az akciófilmek és vígjátékok kedvelt hőse, Bruce Willis követ, megelőzve olyan népszerű kollegáit, mint George Clooney, Antonio Banderas és Johnny Depp.

Az idei szavazáson a Dreher Sörgyárak Zrt. arra is kíváncsi volt, a magyar sörbarátok mely nemzet tagjaival ülnének le szívesen egy korsó hideg sör melletti beszélgetésre. A legtöbben honfitársaikat részesítették előnyben, azaz magyarokkal ülnek le legszívesebben egy sör mellé. Előkelő helyen végeztek ugyanakkor az olaszok, a németek, és a csehek is.

A második alkalommal meghirdetett online mini-közvéleménykutatásra a három hét alatt közel ezer szavazat érkezett a magyar illetve külföldi hírességekre. A szavazók 189 közismert személyiséget, főleg színészeket, zenészeket, műsorvezetőket juttattak fel a listára.
Forrás: MTI