Kihallgatás esküvő közben

Esküvője közben hallgatott ki a rendőrség egy párt Németországban. A 34 éves menyasszony és 36 esztendős vőlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták őket, laptopjukat és több esküvői ajándékukat vitték el ismeretlenek a vőlegény előző

A 34 éves menyasszony és 36 esztendős vőlegénye ráadásul nem gyanúsítottak, hanem áldozatok: meglopták őket, laptopjukat és több esküvői ajándékukat vitték el ismeretlenek a vőlegény előző esti legénybúcsújáról. A rendőrök azonban türelmetlenek voltak, és hiába kérte őket a pár, halasszák el a kihallgatást, a hatóság emberei ragaszkodtak az azonnali válaszadáshoz. Annyi tapintat azért szorult beléjük, hogy nem a pap szavába vágva kérdezgettek, hanem megszakíttatták az esküvői ceremóniát és kikísérték a vőlegényt.

Ennek viszont az lett a következménye, hogy a násznép jó része bűnözőnek vélte a férfit, de legalábbis úgy gondolta, hogy bajba került a rendőrséggel. Amikor aztán kiderült, hogy miről van szó, a násznép kifütyülte a rendőröket, akik sietve távoztak.

A párnak nincs szerencséje: nem sokkal később a rendőrség közölte velük, hogy jegyzőkönyv-kiegészítésre van szükség - adta hírül a német sajtó.
Forrás: MTI