Nyelvparádé

Idén első alkalommal Miskolcon, Győrben és Pécsett is találkozhatnak az érdeklődők a hazai nyelvoktatás képviselőivel, szolgáltatóival a Nyelvparádé kiállításokon szeptember további hétvégéin - közölte Balázs László szervező az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint Miskolcon szeptember 12-én és 13-án a Herman Ottó gimnáziumban, Győrben szeptember 19-én és 20-án a Jedlik Ányos középiskolában, valamint Pécsett szeptember 26-án és 27-én a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában várják a nyelvtanulás iránt érdeklődőket.

A rendezvény célja, hogy a tanulni vágyókkal megismertesse a nyelvtanulási lehetőségek sokszínűségét, és hogy a résztvevők megalapozott információk alapján választhassanak - többek között - nyelviskolát, külföldi nyelvtanfolyamot, nyelvkönyvet vagy nyelvvizsgát. A helyi érdekeltségű nyelvoktató cégek mellett a budapesti kiállításról már ismert országos szolgáltatók kínálatát is megtekinthetik a látogatók - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A rendezvényeken az érdeklődők fontos információkhoz juthatnak az Európai Unión belüli munkavállalásról, megismerhetik a legfrissebb nyelvoktatási kiadványokat, valamint tippeket kaphatnak a sikeres középfokú nyelvvizsgához is.
Forrás: MTI