Egyszervolt Budán Egészségfesztivál

A családok, az egészséges életmód és a kultúra egész napos ünnepének nevezik a rendezők az Egyszervolt Budán Egészségfesztivált, amely szombaton lesz a Millenáris Parkban.

A rendezők - a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) és az Egyszervolt, a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány - a sátrakban pontgyűjtő játékokat szerveznek, az egészség, a táplálkozás, a család, a lelki egészség, az iskolakezdés, a mozgás, és a biztonság témakörében.
A Zöld Színpad, a Langaléta Garabonciások, a Tintaló Társulat lép fel, itt lesz a Mazsola Játszóház és Méhes Csaba pantomimelőadása is.

A Nagyszínpadon ad koncertet Gryllus Vilmos, a Kaláka, a Makám, a Madárdal gyermektáncegyüttes, a Bab Társulat, és a Karaván Família.A Szabad Téren szórakoztatja a legkisebbeket a Csiga-Biga Palota, a Nettrade játszósarok, az Egér parádé, a Mindentjáró malom és körhinta.

Az MDOSZ a fesztivállal párhuzamosan tartja V. Szakmai Napját Meséktől a tudományig címmel a Jövő Házában.A részvétel ingyenes. További információk a programról az egyszervolt.hu/fesztival honlapon találhatók.
Forrás: MTI