Charlie és a Rolling Stones - videóval

Szép jó délutánt mindenkinek! Július 26-a, szombat van. Ma 65 éves Mick Jagger, a Rolling Stones énekese. A rock legendás alakjának születésnapját a magyar zene hasonlóan kiemelkedő figurájával ünnepeljük.

Akik ismerik Horváth Károly zenei munkásságét, és az elmaradhatatlan Horváth Attila szövegeket már minden bizonnyal kitalálták, hogy mai klipünk Charlietól a „Ha mégis jön a Rolling Stones”.

Charlie életrajzát böngészve sok érdekességre bukkanhatunk: például eredetileg balett-táncosnak készült, hogy a magyar könnyűzenében ő nyúlt először kongához. De felsorolhatnám sikereit a Generállal, a Tátrai Banddel és szólóban. Elmesélhetném azoknak, akik esetleg nem emlékeznek rá, hogy Charlie képviselte Magyarországot az 1998-as Eurovíziós Dalversenyen.

Esetleg szabódhatnék, hogy miként kerül egy rockadó honlapjára egy Charlie klip, hiszen inkább a jazz, a funky, a soul és blues képviselője az egy másodperc alatt felismerhető hangú karakteres énekes.

De szombat van, és ezen a napon igazán megengedhetjük magunknak, hogy lazítsunk egy kicsit. Főleg akkor, ha ezt Charlie minden ízében minőségi, „zene zenéjére” tehetjük meg. Hallgassuk meg tehát, hogy mi lesz/legyen, ha mégis jön a Rolling Stones!

(A videó ezen sorok írójának borzasztóan lassan töltődött be. Ha más is így jár, akkor ne aggódjon: a hiba nem az Ön készülékében van!)


 
Forrás: pontfm.hu