A ráncok ellen

Sok gyakorlással enyhülhetnek a szem alatti karikák vagy a száj fölötti ráncok.A homlok anatómiájának az arckifejezésekben nagyon fontos szerepe van. A homlok izomzata hátulról, a koponyától ered és a szemöldöknél megtapad.

A homlok formájáról és barázdáiról igen sok mindenre lehet következtetni egy ember karakterével és természetével kapcsolatban.

A magas homlok általában intelligens emberre utal, míg az alacsony ennek az ellenkezőjét jelenti. Nagyon tiszta, egyenletes homloka általában a művészi hajlamú, igen intellektuális személyeknek van, illetve ha előbbi túl széles, az legtöbbször durva emberre enged következtetni – mondta Bojtor Márta arctorna tréner.

Több mint kétszáz gyakorlat segíthet abban, hogy feszesítsük arcunk izmait és ezzel együtt bőrünket is. De persze a jellemünket nem palástolhatjuk, az arc karaktere így is megmarad.

- A keskeny homlok bezárkózó, nagyon fegyelmezett jellemre vall, míg a sok-sok ránc töprengő, rágódó típust sejtet.

Egyszerű következtetések is levonhatók a különböző barázdákból, így a középső mély, szigorú ránc legtöbbször csak annyit jelent, hogy az illető nem lát jól. A picit felhúzott szemöldök többnyire jó kedélyű, érdeklődő emberre utal.

Az arctorna segít kiemelni, vagy éppen enyhíteni a karakterisztikus vonásokat és nem utolsó sorban tökéletes ránctalanító.

Általa meg tudjuk óvni a bőrt, mialatt eddzük az arcunk izmait, így akár 10 évet is fiatalít a folyamatos torna. Ugyanolyan, mint egy erős edzőtermi munka, csak éppen az arcunkat trenírozzuk - világosított fel az arctréner.

Az eredmény már 5 hónap után látványos és mindenképpen tartós. Nem utolsó sorban az egészségre nézve is jótékony hatásokkal bír. Az erős feszítéstől nő a vérnyomás, aminek következményeképp az izmok élettani funkciói nagyon jók lesznek, a bőrben pedig elindul a nyirokkeringés.
Forrás: netbulvar.hu