Új Guns N' Roses-szám és Bob Dylan-dal a Rock Band 2 játékban

A Guns N' Roses még meg sem jelent új albumáról és Bob Dylantől is lesz játszanivaló a Rock Band 2 videojátékban. A népszerű virtuális rockbandajáték Amerikában szeptemberben megjelenő tökéletesített változata összesen száz dal felvételét tartalmazza majd

Újítás, hogy további dalok is letölthetőek lesznek hozzá, és az eredeti változathoz már megvásárolt számokat minden további nélkül le lehet játszani vele.
A Guns tíz éve készülő, Chinese Democracy című, megjelenés előtt álló albumának egyik számát engedte át az új médiumnak, így a Shackler's Revenge éppen a Rock Band 2-n fog debütálni a BBC keddi jelentése szerint.


Az együttes utolsó albuma, a The Spagetti Incident? 1993-ban került a boltokba.
Dylantől a Tangled Up In Blue című számot adhatják majd elő a játékosok.
A videojáték a Harmonix, az Electronic Arts és az MTV Games közös vállalkozása.
"Megtiszteltetés, hogy olyan legendás művészek, mint az AC/DC, a Guns N' Roses, Bob Dylan és mások a Rock Band 2-t választották, mint új médiumot, amellyel számaik eljuthatnak a rajongóikhoz" - fogalmazott az MTV Games egyik illetékese.


Nagy-Britanniában a tavaly novemberben piacra dobott eredeti videojáték egyelőre csak Xbox 360-on hozzáférhető, de még idén megjelenik a Wii- és a Playstation 3-változat is - közölte a brit sajtóorgánum.


Alex Rigopulos, játékot kifejlesztő Harmonix egyik vezetője néhány napja hírügynökségi nyilatkozatában elmondta, hogy az új zenés játék megalkotásánál a korábbi tökéletesítése volt a fő szempont, és elsősorban a játékosok kéréseit vették figyelembe.
A Rock Bandet négyen játszhatják: gitárosból, basszusgitárosból, dobosból és énekesből álló bandát alapítva együtt adhatják elő a híres számokat.

Forrás: MTI