David Guetta és Fatboy Slim a "Magyar Tengeren"

A bulizni vágyók számára a Zamárdiban zajló Balaton Sound két hétvégi napja sok zenei csemegét kínál többféle stílusban.

Szombaton a könnyedebb dallamok kedvelői az új lemezzel bemutatkozó The B-52,s koncertjét élvezhetik. Az éjszaka a berlini Booka Shade élő fellépése miatt a house rajongói számára lehet érdekes, míg az elmúlt nyarak legnagyobb slágereit, mint például a World is mine vagy a Love is gone című dalokat "gyártó" francia David Guetta neve is garancia lesz a felhőtlen szórakozásra.
A Balaton Sound zárónapján, vasárnap a brit Fatboy Slim lép fel a Nagyszínpadon.

A világ egyik legismertebb lemezlovasának játékát csak még érdekfeszítőbbé teszi, hogy első ízben látogat Magyarországra. Nevéhez olyan megaslágerek elkészítése fűződik, mint a The Rockafeller Skank, a Right Here Right Now vagy éppen a Weapon of Choice.

A fesztivál utolsó estéjén fellép még a Silicone Soul, előkészítve a terepet az amerikában élő japán Satoshi Tomiiének, aki a house stílus egyik legrutinosabb alakja.
Akinek még ez sem lenne elég, annak a drum and bass egyik legaktívabb alakjának, Dj Hypnak a fellépése garantálja, hogy a fesztivál utolsó napján is hajnalig táncoljon.
Forrás: MTI