Madonna anyósa kitálal!

Lady Amber Leighton nem tudta szó nélkül hagyni a fiáékról szóló szalagcímeket. Guy Ritchie édesanyjának elege lett a fia és Madonna állítólagos válása körül keringő pletykákból - Lady Amber Leighton úgy döntött, megszólal és tiszta vizet önt a pohárba.

A 62 éves asszony állítja: rendszeresen beszél fiával, így ő tudja a legjobban, hogy Guy Ritchie-nek és Madonnának nincsen szándékukban elválni, jóllehet a média már hónapok óta erről csámcsog.

"Teljes mértékben marhaság, sőt, rosszabb annál. Guy mérges lesz rám, hogy nyilatkozom, de úgy éreztem, egyszerűen nem hagyhatom válasz nélkül ezeket a bántóan tolakodó cikkeket, nagyon mérges lettem" - fakadt ki Madonna anyósa.


A nagyításhoz kattintson a képre
"Semmiben sem különböznek más pároktól, és mint tudjuk, egy kapcsolatnak néha vannak nehéz szakaszai. A házasság nem mindig fenékig tejfel. De ők is, mint minden normális pár, azon vannak, hogy a kapcsolatuk boldog és friss maradjon. Szeretik egymást és gyerekeik vannak, akiket fel kell nevelniük" - mondta Leighton, aki azt is elárulta: Madonna jelenleg koncertturnéja miatt New York-ban van, és a hétvégén Guy Ritchie is utánautazik.

"Még egyszer elmondom: nem válnak! Mindez pusztán kitaláció, semmi igazságtartalma nincsen" - zárta szavait a sztáranyós.
Forrás: hirado.hu