Pataky Attila félrelép?

Pataky Attila egy fiatal nővel csókolózott a hétvégi motoros fesztiválon. Erről az egyik fellépő számolt be. A hírek szerint a zenészt az utóbbi hónapokban egy csinos, fekete nővel látják. A viszonyról felesége is tud, szerinte Attilának kell kiállnia a r

- Most mit mondjak? – kérdezi nyugodtan, amikor arról faggatják, hogy mit szól Attila nőügyéhez. – Persze, hogy tudok róla. Vannak az életünkben bizonyos fordulatok, de hivatalosan egyelőre a felesége vagyok. Attila a közszereplő, mondja el ő, hogy mit művel, és hogy mit gondol erről az egészről! Én nem kívánom kommentálni – közölte keserűen az asszony.

Egy a családhoz közel álló informátor szerint Beát nagyon megviselték az utóbbi hónapok történései, de mivel számára az ötéves fiának a boldogsága a legfontosabb, igyekszik elrejteni a szomorúságát. Állítólag szűk családi körben azt mondja: „Nem az a baj, amit csinál, hanem az, ahogy!”

Bea és Attila tizennyolc éve él házasságban. Kapcsolatuk óriási szerelem volt, Bea alig töltötte be a tizenhatot, amikor belehabarodott a rockerbe. Kapcsolatukból egy fiú született. Szerelmükről egy könyvet is megjelentettek. Attila szerint példás családi életet éltek, és élnek ma is.

- Az életem a rock and roll, és ebbe beletartoznak a hölgyrajongók is – magyarázkodott Attila. – Idén nyáron is rengeteg autogramot adok, és van, aki puszit is kér. Azt a pillanatot is meg lehet úgy fotózni, mintha csókolóznánk. A feleségem a 11. aranylemezemnél került képbe. Tudta, hogy mire vállalkozik.
Forrás: RTL Bulvár