Jlo újra Moszkvában

Jennifer Lopez újra Moszkvában járt, s ezúttal sem sokat törődött azzal, hogy kivívja vendéglátói rokonszenvét. Ezúttal az MTV díjkiosztóján vett részt, és énekelt néhány számot. Útjára elkísérte férje, de kisbabáit otthon hagyta.

Előzőleg azzal örvendeztette meg a sajtó képviselőit, hogy magánrepülőgépe hajnali négykor készült leszállni Moszkvában, de az utolsó pillanatig fontolgatták, hogy melyik repülőtéren, ráadásul végül reggel hétkor érkezett meg. Moszkva ezt kellően meghálálta neki: tekintettel az időpontra, több mint két órát töltött a dugókban, mire végre a szállodájába ért.

Aztán az ünnepségen hiába várták a vörös szőnyeg mentén: egy hátsó bejáraton ment be, s még csak nem is a díjkiosztó kezdetén, hanem csak akkor, amikor színpadra kellett lépnie.
Az orosz hírességek azért ettől nem nagyon zavartatták magukat: a hölgyek felvonultatták részben több tízezer dolláros estélyijeiket, s külön óriási sikert aratott Gyima Bilan, az Eurovízió dalverseny győztese, aki Sztálin Odesszából külön e célra Moszkvába hozatott egykori Pobjeda autóján érkezett.

Jlónak nem valami jó a hírneve Oroszországban: a moszkvai magánbulikon csillagászati összegekért fellépő világsztárok közül ő állította fel a szemtelenség világrekordját. Telman Iszmajlov üzletember születésnapi buliján fellépve a szerződés szerinti 40 perc helyett mindössze 20 percet énekelt, aztán rendelni lehetett tőle számokat, de mindegyiket külön meg kellett neki fizetni, így a milliós gázsi mellé hamar összebazsevált még további 2,1 millió dollárt, s végül szemrebbenés nélkül fogadott el ajándékba egy másfél millió dollárt érő, briliánsokkal kirakott arany mikrofont.

Forrás: MTI