Belehalt sérüléseibe a balesetet okokzó férfi

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki csütörtökön délután frontálisan ütközött egy járműszerelvénnyel Szekszárd határában - tájékoztatta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-t.

A férfit életveszélyes sérülésekkel szállította mentőhelikopter Pécsre, az ellátást végző orvos az esti órákban tájékoztatta a rendőrséget, hogy a személygépkocsi sofőrje a kórházban belehalt a sérüléseibe - közölte Farkas Kinga sajtóreferens.

A rendőrségi vizsgálat szerint csütörtök délután egy személygépkocsi 53 éves budapesti sofőrje Szekszárd irányából közlekedett Pécs felé, amikor a 6-os számú főúton a siófoki elágazót követően egy kocsisor előzésébe kezdett, és frontálisan összeütközött a szemből szabályosan közlekedő teherautóval. Mindkét járműben csak a sofőr tartózkodott.

A személykocsi vezetője beszorult a járműbe, ahonnan tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította Pécsre, ahol később a kórházban belehalt sérüléseibe. A tehergépkocsi sofőrje és rakománya sem sérült. Az anyagi kár milliós nagyságrendű.
Forrás: MTI