Elindult a telesport.hu

Önálló sportportállal jelentkezik csütörtöktől a Magyar Televízió (MTV); Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő közlése szerint évekig "viaskodtak" a www.telesport.hu internetcím megszerzéséért. Az oldal első nagy feladata a két kiemelkedő nyári sportesemény -

Ráadásul az olimpia idején csak a neten – tehát televízióban nem - látható anyagok is megjelennek a versenyekről - mondta, megjegyezve: a most debütáló site az MTV online megújulásának első lépése, hiszen nemsokára bloghelyet és kommentálási lehetőségeket is kínálnak látogatóiknak.

Emlékeztetett arra: a tíz tematikus portált számláló MTV Online tavaly a leglátogatottabb hazai televíziós honlap volt, amely most egyebek mellett attól várja a netezők érdeklődésének növekedését, hogy az olimpiai közvetítéseket utólag is letölthetővé teszik.

Mucsi Csaba szólt arról is: a site-okon - az Europress-szel, Magyarország egyik legnagyobb képügynökségével együttműködésben - figyelemfelhívó akciót indítanak a jogtiszta szerzői tartalmak védelmében.

Új feladat elé állítja a TeleSport szerkesztőségét ez a médium, nekünk is szoknunk kell még, hogy szinte nincsenek korlátok – tette hozzá Schulek Csaba sportfőszerkesztő.
Forrás: MTI