Leóék mindketten főnökök

Leo és szerelme, Kimberly kapcsolatukról meséltek a Cool stúdiójában. A pár immár közel két hónapot tudhat maga mögött, így Müller Attila kifaggatta őket, milyennek is látják szerelmüket.

Elárulták, hogy mindketten egyformán főnök típusok, bár Kimberly bevallása szerint mindig az történik, amit Leo szeretne, ugyanis nagyon akaratos. A Cool műsorvezetője beismerte, sokat válozott az elmúlt időszakban.

- A “macsó ént” könnyen el tudja tüntetni a szerelem - azt azonban hozzátette, biztosan érzi, hogy kapcsolatuk jó irányba halad.

Kimberly ezután elárulta, Leo minden szempontból tökéletes neki, ugyanis kedvese bár romantikus, mégsem viszi túlzásba, emellett pedig eleget tesz annak a nézőpontjának is, miszerint: - Egy férfi legyen férfi!

Végül Müller Attila másik vendége, Keleti Györgyi az első randevúról faggatta a párt. Megtudtuk, az első találkozóra Kimberly- tekintve, hogy semmit nem tudott a Leóról – barátnőjével és több ismerősével érkezett , ha bármi probléma vagy éppen nyelvi nehézségek adódtak volna.

Szerencsére a kezdeti bizalmatlanságot szerelem váltotta fel, így Leo úgy tűnik, végre megtalálta a szerelmet, és szárnyal a boldogságtól.
Forrás: RTL Bulvár