Elvonón az Aerosmith énekese

A rocker egy évig Hepatitis C-vel küzdött, de a drogokról nem mondott le. Az Aerosmith frontembere állítólag drogelvonó klinikára vonul, mert már ő is megelégelte állandó kába állapotát. A veterán rocker egy kaliforniai klinikát szemelt ki magának, ahol m

Liv Tyler édesapjának volt olyan időszaka is, amikor józan volt: az együttes felbomlása után 20 évig alkohol - és drogmentes állapotával büszkélkedhetett. Nemrég azonban újra az önpusztító életmódot választotta.

Steven Tyler már otthonosan mozog a rehabilitációs klinikákon, hiszen 1986-ban is vendégeskedett ott egy ideig. Amíg a rockbanda koncertezett, szinte nem volt olyan nap, amikor beszámítható állapotban volt az énekes. Az Aerosmith gitárosa, Joe Perry sem józan életéről volt híres, őt is drogfüggősége miatt kezelték korábban.

Ráadásul Tyler-nél 2006-ban Hepatitis C-t diagnosztizáltak. 11 hónapig kezelték, míg tavaly gyógyultnak nyilvánították. Úgy tűnik, Steven-t nem rémítette meg a betegség, és nem nyugszik addig, amíg végleg ki nem üti magát.
Forrás: netbulvar.hu