Győzike életmentő műtétje

Gáspár Győzi egy hirtelen rosszullét után egyik pillanatról a másikra műtőasztalon találta magát. A showman nem hajlandó elárulni, milyen betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok.

Egy biztos, az operáció óta hatalmas vágás díszeleg Győzi hasán. A férfi elhatározta, hogy változtat életstílusán, mert szeretné megélni lányai esküvőjét.

Győzőn néhány perc alatt olyan fájdalom lett úrrá, hogy ijedtében azonnal tárcsázta a 104-et.

- Két héttel ezelőtt éppen forgattunk salgótarjáni otthonunkban, amikor hirtelen olyan rosszul lettem, mint még előtte soha. A fájdalomtól pánikroham lett úrrá rajtam, ezért azonnal magamra hívtam a mentőket. Mivel realityt csinálunk, ezért a stáb is követte a velem száguldó, szirénázó mentőautót a kórházba - emlékezett vissza győzi.

- A kórházban a diagnózis felállítása után azonnal életmentő műtétet javasoltak az orvosok. Az altatás miatt a részletekre nem emlékszem, csak annyit tudok, hogy felvágták a hasamat. Harmincéves elmúltam, engem is utolért egy kor, amivel meg kell küzdenem. Nem szeretnék arról beszélni, hogy milyen betegség kínoz.

A showman számára öröm az ürömben, hogy édesanyja beviharzott betegágyához.

- Betegségem súlyosságát jelzi, hogy még édesanyám is bejött meglátogatni a kórházba, három év mosolyszünet után ismét szólt hozzám, és még a műsorban is szerepel, pedig ki nem állhatja a produkciónkat. Ez a műtét amellett, hogy visszaadta az anyámat, arra is rádöbbentett, hogy nagyon sok dolgon változtatnom kell az életvitelemben, ha még meg akarom élni a lányaim esküvőjét.
Forrás: netbulvar.hu