Hlebnek nem ízlik London

A fehérorosz középpályás már korábban jelezte, hogy távozni akar az Arsenalból, ám eddig nem kommentálta döntését. Alexander Hleb kiváló idényt produkált az Ágyúsoknál, nem meglepő, hogy több sztárcsapat érdeklődését is felkeltette.

A középpályást az Inter és a Real Madrid csábítja, előbbi már többször is megkörnyékezte Hlebet. Utóbbi akciók kapcsán Arsene Wenger fenyegette meg a milánóiakat, ha nem hagynak fel a partizánakciókkal, akor a FIFA elé terjeszti az ügyet.

A francia menedzser azonban a jelek szerint akár a feje tetejére is állhat, akkor sem tudja megtartani a fehérorosz klasszist. Hleb ugyanis nem érzi jól magát jelenlegi állomáshelyén, a légiósnak nem jön be London. Hlebnek túlzottan is mozgalmas az élet a fővárosban, egy lényegesen nyugodtabbra vágyik.

- Nem vagyok nagyvárosi ember. Szükségem van a nyugodt pihenésre, ezért járok olyan sokat Németországba. Stuttgart még mindig a második otthonom, ott vannak a barátaim, ott érzem igazán jól magam – jelentette ki Hleb, akinek ügynöke, Nyikolaj Spilevszki a következőkkel egészítette ki ügyfele mondandóját: - Alexet fárasztja a zaj és London kaotikus élete. Szíve szerint nyugodtabb körülmények között élne.

Forrás: SamsungSport.hu