Nagy Sanyi megtalálta az igazit

Az Adagio tagja végre rálelt álmai otthonára. Nagy Sanyinak régi álma teljesült. Az énekes-színész falun nőtt fel, és már évek óta szeretett volna egy saját kis lakot vidéken, ahová elvonulhat a nagyváros zaja elől. Végül a Pilisben lelt rá az igazira.

A ház is, a telek is olyan volt, hogy elsőre azt mondtam: na, ez igen! A kilátás, a telek mérete, ez a kis ház, szóval minden stimmelt. Csak ugye, annyi buktatója volt már korábban ezeknek a teleknézéseknek, hogy elsőre nem mertem semmit komolyan venni, aztán elindultunk ezen az úton, és egyre jobban örültem neki, hogy ez valóra vált.

Sanyi igazi vidéki fiúként nem riad vissza a fizikai munkától, sőt, kifejezetten kikapcsolja, ha a ház körül tehet-vehet.

- A körülmények még elég kezdetelegesek, a víz még nincs bevezetve, az áram már igen. Úgyhogy vízügyileg hozott anyagból kell dolgoznunk.

A kertben van egy szalonnasütő hely is, így amíg a konyha el nem készül, Sanyi itt látja majd vendégül fővárosi kollégáit és barátait.

- Házibulikra szoktunk összejárni inkább, de most majd itt lehetőség lesz arra, hogy egy kicsit elengedjük magunkat a természetben.

Sanyi nem csak a konyhát és a házat szeretné teljesen felújítani. A kertben is átalakításokat tervez, hogy új birtoka végül teljesen az ő ízlését tükrözze.

- Viszonylag meredek a terület, és egy teraszos megoldásra gondoltam. De vannak építész és kertrendező barátaim, kihozom majd őket, és megkérdezem, hogy milyen fantáziát látnak benne. És ami a dolog fényét emeli, hogy 5 km-re innen van egy horgásztó, és lehet jókat pecázni.

Sanyinak mostanában nem sok ideje lesz kedvenc hobbijára, hiszen az Adagio együttessel első nagy koncertjükre készülnek. Számukra ez lesz az igazi mélyvíz, és a fiúk bebizonyíthatják, hogy ők is igazi nagy halak.
Forrás: netbulvar.hu