Amy megfizet a válásért

Talán jobban tenné Amy Winehouse, ha még egyszer átgondolná ezt a válást. A botrányhősnő alig egy évvel a holtomiglan-holtodiglan eskü után ugyanis a fejébe vette, hogy elhagyja hites urát, Blake Fielder-Civilt.

Jelenleg a férj egyébként rács mögött ül, de ez sem akadályozza meg abban, hogy unalmában Amynek üzengessen, és az ügyvédjével azon törje a fejét, hogyan húzza le Amyt a sárga földig. Mármint pénzügyileg.

Blake ugyanis 3 millió fontot követel Amy becsületesen összeénekelt vagyonából, amelyet közel 10 millió fontra, azaz 3,2 milliárd forintra becsülnek. Ez azt jelenti, hogy minden együtt töltött hónapért – beleértve a börtönben töltöttet is – 250 ezer font ütné Fielder-Civil markát. A férfi egyébként már november óta a rács mögött várja az ítéletet súlyos testi sértés és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt.

Érthető, ha a 24 éves énekesnő felháborodott. Ezt az összeget nyilván szívesebben költené új szerelmére, Alex Haynesre. Amy már biztosan bánja, hogy egy éve, mikor még lángolt a szerelem, nem kötött házassági szerződést Blake-kel,és így a férjnek valóban joga van milliókat követelni a sztártól.
Forrás: netbulvar.hu