Meghalt a brutálisan összevert férfi

A kórházban életét vesztette az a férfi, akit még két hete vert össze egy brutális rablóbanda Bajna közelében - értesült a HavariaPress. A végzetes kimenetelű támadás április 15-én történt a Komárom-Esztergom megyei település és a szomszédos Epöl között,

Az azóta előzetes letartóztatásba helyezett négy emberrel szemben eddig csoportos rablás gyanújával folyt eljárás, az áldozat tegnapi halála miatt azonban immár az ügy minősítése és a várható büntetés is súlyosabb lesz.

A gyanúsítottak - egy 48 éves férfi és három fiatalember - április 15-én késő este bántalmaztak és raboltak ki egy epöli férfit, akit másnap életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Az erősen vérző férfit egy autós fedezte fel a bajnai országút mellett, de a kiérkező rendőrök már csak a vérfoltot találták meg a helyszínen, illetve a közelben az áldozat iratait.

A sebesültet végül másnap reggel találták meg és szállították kórházba, támadói ezután egy fél napon belül rendőrkézre kerültek. Az áldozat állapota viszont a műtét után sem javult, és a tegnapi napon belehalt súlyos koponyasérülésébe. Az orvos szakértő megállapítása szerint a férfi a bántalmazása következtében elszenvedett sérülésébe halt bele.

Forrás: HavariaPress