Az énekesnő férje más hölgyek lába közt kereste a boldogságot

Bár a férjének nem elég jó Cheryl Cole, a Black Eyed Peas mégis befogadná.

Ha egy hölgyet megcsalnak, néha visszaállíthatatlan károkat szenved az önbizalma. Az ügyeletes angol kedvenc, Cheryl Cole sem lendült át könnyen rajta, hogy férje más hölgyek lába közt kereste a boldogságot. Ám a Black Eyed Peas frontemberének ajánlatától azonnal természetesebb lett a mosolya. Will.I.Am ugyanis Cherylt szeretné Fergie utódjának, ha az énekesnő valóban távozik a bandából. A rapper szerint kizárólag a brit szépségnek van meg a kellő tehetsége és külseje ahhoz, hogy Stacey méltó helyettese legyen.

Will a közös stúdiófelvétel és egy klipforgatás alatt lett tanúja Cheryl képességeinek. A hölgy a producer Heartbreaker című dalában eresztette ki hangját és rázta csini csípőjét. Ehhez a kemény feladathoz egy még nehezebb válogatáson kellett diadalmaskodnia, de a Girls Aloud egyötöde sikerrel vette az akadályokat. William álla pedig a földig esett a nyertes láttán. Így azon nyomban fel is tette neki a nagy kérdést, hogy beszállna-e az ágyába, ám mivel erre hű feleségként nem volt vevő, maradt Fergie pótlása.

Persze a tagcsere még nem időszerű, hisz a BEP még egy albumot biztosan készít a jól megszokott felállásban. Ám Fergie szólósikerei és családalapítási tervei miatt elképzelhetőnek tartja, hogy búcsút int a három fiúnak. Ekkor jön majd a képbe Cheryl, aki éppen szexmentességgel bünteti férjét, így nem valószínű, hogy hamarosan anya lesz. Ms. Ferguson pedig nyárra tervezi esküvőjét a Transformers sztárjával, Josh Duhamellel, ezután pedig pelenkázással szeretné tölteni ideje nagy részét.

Forrás: netbulvar.hu