Heath Ledger családját kísérti

Halála ellenére, Heath Ledger még mindig családjával van éjszakánként. A világ egyik legegyedibb személyiségű színészeként tartották számon Heath Ledgert, ezért nem meglepő, hogy halálában sem lett hétköznapi. Volt mennyasszonya, Michelle Williams azt áll

Sokszor ébred olyan hangokra, mintha valaki a bútorokat tologatná. Sőt, egykori szerelme beszél is hozzá, egyfolytában a bocsánatáért esedezik, amiért nem segített tovább felnevelni közös lányukat. Valamint mindig üzen Matildának, hogy tudja, szereti a papája.

A barátai szerint a színésznő képtelen túltenni magát Ledger tragikus elvesztésén. Az elmúlt hetek állítólagos jelenései pedig csak rontottak a kedélyállapotán. Sápadt és alig eszik, bár szomorúságát próbálja titkolni lánya elől, így csak a szobája magányában zokog esténként. Ezért nem alszik eleget, így nem csoda, hogy azt képzeli, hogy egy szellem járkál nála.

De másokra is nagy hatással lesz Heath egy másik halál utáni megjelenése. A sötét lovag-ban olyan ördögien alakítja Batman ellenfelét, a Jokert, hogy nehéz lesz nem utálni. A tesztvetítésen résztvevők szerint annyira gátlástalanul gonosz, hogy képtelenség egy cseppnyi szimpátiát is tanúsítani az irányába. Ezt pedig sokaknak nehéz lesz megélni, hisz eddig imádták Ledgert.
Forrás: netbulvar.hu